In 2006 ging het Zeeuws Media Bureau over in Pulso. Ons werkgebied werd breder. De focus werd verlegd van voornamelijk adviserend werk naar “hands-on” werkzaamheden, zoals het daadwerkelijk bouwen van websites en ontwerpen van advertentie's. Ook in de toenemende vraag naar het ontwerpen van drukwerk konden we zo voorzien.

Sinds 2015 voeren we de naam Pulso creative omdat deze meer de lading dekt van onze activiteiten. Pulso creative is namelijk een echte creatief partner voor haar klanten geworden. We bouwen en onderhouden websites. We verzorgen Facebookpagina’ s en nieuwsbrieven. Op het gebied van drukwerk kunt u bij ons terecht voor visitekaartjes, flyers, roll-up banners, vlaggen enzovoort. Minder bekend is het feit dat we ook al jaren audioproducties maken voor radiostations, een aantal voorbeelden hiervan zijn te beluisteren via Soundcloud.

Pulso creative denkt met u mee. Op deze manier hebben we een mooie klantenkring opgebouwd waar we trots op zijn. Klanten weten ons inmiddels te vinden van ver over de Zeeuwse grenzen, en  ze maken veelal sinds het prille begin gebruik van onze diensten. Dat komt omdat Pulso creative uw zorgen uit handen neemt en u de aandacht geeft die u verdient.

Meer aandacht…

­